Home2019-01-21T10:38:12+00:00

– CASTING OPROEP: Sjon en Sjeffrie –

Zie jij jezelf schitteren op het podium voor duizenden kinderen?
Wil jij families aan het lachen maken en muzikaal entertainen?
Speel je graag in filmpjes op Youtube en zie jij jezelf op een poster of broodtrommel staan?
Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou!

Aniba Productions is op zoek naar 2 dynamische en getalenteerde jongemannen om de kinder zang- en acteeract Sjon en Sjeffrie nieuw leven in te blazen!

Sjon en Sjeffrie brachten tussen 2005 en 2011 verschillende voorstellingen op de planken in en buiten verschillende Nederlandse pretparken en ze gaven optredens op grote kinderevenementen zoals o.a. Legoworld en Pokemondays. Ook brachten ze meerdere nummers uit die zelfs de landelijke hitlijsten haalden waarmee ze graag geziene gasten werden op landelijke tv- en radio zoals Telekids.

Nu maken Sjon en Sjeffrie een comeback! In de nieuwe productie beleven de jolige Sjeffrie en de slimme Sjon wervelende avonturen. Het wordt een interactieve en humoristische show, aangevuld met pakkende en swingende liedjes voor kinderen tot en met 8 jaar en hun ouders!

Voor de nieuwe Sjon en Sjeffrie zoeken we 2 gedreven jongemannen in de leeftijd 18 tot en met 25 jaar met ervaring in acteren, dans en zang en/of rap. Je hoeft niet op de originele cast te lijken.

We nodigen enthousiaste artiesten graag uit om deel te nemen aan de casting in februari 2019.

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de beschrijving? Stuur je sollicitatie snel in en wie weet ben jij nieuwste kinderheld van Nederland!

Reageer nu